Za sve vaše dentalne probleme postoji rješenje!

U čemu smo najbolji

Naše usluge u LaNi Dental ordinaciji

Opća stomatologija

Zahvati u općoj dentalnoj medicini odnose se na liječenja zuba poput postavljanja ispuna, liječenja korijenskih kanala zuba te profesionalnog čišćenja naslaga.

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija podrazumijeva zahvate u usnoj šupljini koji pomažu vratiti funkciju i estetiku kirurškim putem, a uključuje implantologiju, apikotomiju i sl.

Ortodoncija

Ortodoncija je stomatološka specijalnost koja se bavi dijagnosticiranjem, prevencijom, liječenjem i korekcijom pogrešnog položaja zuba i čeljusti te nepravilnog uzorka zagriza.

Estetska stomatologija

U estetske zahvate moderne dentalne medicine ubrajamo estetske “bijele” kompozitne ispune, izbjeljivanje zubi, ljuskice, krunice na zubima ili dentalnim implantima.

Invisalign

Invisalign je sustav prozirnih folija ili udlaga te ima jednaku ulogu kao i svaki drugi ortodontski aparatić: ispraviti problem nepravilnog zagriza.

AriseHealth logoOE logo2020INC logoThe Paak logoEphicient logo

Naši radovi

Dobrodošli u našu galeriju slika prije i poslije zahvata koja prikazuje neke od naših stomatoloških slučajeva na koje smo zaista ponosni. Od izbjeljivanja zubi do potpunih rehabilitacija, ponosno i stručno stvaramo lijepe i zdrave osmijehe.

Zahvati koji su naši stručni stomatolozi kvalitetno odradili, pogledajte samo neke od transformacija u Lani Dentalu.

Kontaktirajte nas već danas za termin konzultacija kako bi napravili prvi korak prema ostvarenju svog sna o savršenom osmijehu.

Dogovorite besplatan pregled!

Spremni ste posvetiti pažnju svojim zubima?

rezervirajte termin